TANULMÁNYI VERSENY 2020. évben

A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete és az EVK Szakkollégium szervezésében 2020-ban ismét megrendezésre kerül az ország egyik legszínvonalasabb üzleti esetoldó versenye.

Idén is sok szeretettel várják azon hallgatók jelentkezését, akik valamelyik *közgazdaságtudományi vagy gazdálkodástudományi* képzésen *legalább negyedik aktív félévüket* kezdik meg és*négy fős *csapatokban szerveződve szeretnék Magyarország vezető nagyvállalatainak valós üzleti problémáira megoldást keresni.

A verseny első, *online fordulójában* az országos döntőbe kerülő csapatokat a hagyománynak megfelelően egy szakértői zsűri fogja kiválasztani. Az online forduló előtt a megfelelő számú jelentkező csapattal rendelkező egyetemek egy *saját belső fordulón* is előszűrhetik a csapatokat, ugyanis az online fordulóban csak *3 csapat *vehet részt egyetemenként. A *március 28-30-ig megrendezésre kerülő országos döntőbe jutó csapatokat a versenyt támogató nagyvállalatokból álló független zsűri értékeli. A háromnapos döntő *tizenkét csapatának* számára szállást és étkezést is biztosítunk, illetve a hétfői záró napon díszvacsora keretében zárjuk a rendezvényt.

Az *online forduló* esetét *február 7-én tesszük közzé és a *megoldásokat február 23. éjfélig várjuk. *Amennyiben úgy ítélik meg, hogy egy *belsős fordulóban* előszűrnék a csapatokat, úgy a kiválasztottak megoldásait küldjék el nekünk február 26 éjfélig. Ebben az esetben az online fordulóba a belsős forduló során prezentált legjobb 3 munkát kell nevezni. Az online zsűrizésben történő részvételre az Önök egyeteméről is szeretnénk egy képviselőt felkérni, hiszen fontosnak tartjuk a transzparenciát és az igazságos lebonyolítást.

HA van kedve valamelyik csapatnak jelentkezni,akkor kérem ezt jelezzék nekem és akkor a szervezőknek továbbítom ezt a jelentkezést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük